Kyocera TASKalfa kopieermachines | Scherpe tarieven voor koop als lease |
Inloggen
Winkelmandje

Kantoorartikelen bestellen voor bedrijven

Online met de service van de vakhandel
Kyocera-taskalfa
Kyocera-Taskalfa-2554Ci

Kyocera TASKalfa kopieerapparaat


Kyocera Taskalfa kopieerapparaten zijn betrouwbare all in one kopieermachines met innovatieve technologie waarmee je de productiviteit van je organisatie verbetert. Voor ieder bedrijf of instelling is er een passende kopieermachine waarmee je kunt printen, kopiëren, scannen en faxen. Voor geavanceerde print,-scan of papierverwerkingsfuncties zijn de machines uit te breiden met vele opties.


Zekerheid van een werkende machine

Met een KyoLife of een Pro Rato printabonnement weet je zeker dat je een goed werkend kopieerapparaat hebt, en de allerlaagste prijs betaald voor je afdrukken. Met een KyoLife printabonnement betaal je de laagste prijs voor je afdrukken en is geschikt als je regelmatig kleur print. Een Pro Rato printabonnement is zeer voordelig als je wel kleur print, maar weinig kleur gebruikt op een afdruk, bijvoorbeeld als je een logo print. Pro Rato houdt rekening met de kleur die je werkelijk gebruikt.

Een Kyocera kopieermachine kun je kopen of leasen. Bij iedere machine kun je een persoonlijke offerte aanvragen via de online aanvraagformulieren. Heb je vragen of advies nodig? Bel dan naar het nummer 085-0160140 of neem contact op via info@prooffice.nl

Voorraad
tot
Voorraad filteren
Type printer
Print in
Maximaal printformaat
Max. papiergewicht
Aanbevolen zwarte afdrukken p.mnd
Aanbevolen kleurafdrukken p.mnd
Functionaliteit
Aansluiting
Snelheid zwart
Snelheid kleur
Scannen
Touchscreen
Max. papierladen
Finisher opties
Gebruik
Milieu
TEC waarde
Filter
Weergave:
Sorteren:
Weergave:
Sorteren:
Filter

Een Kyocera Taskalfa, de spil in het moderne kantoor


Een Kyocera Taskalfa kopieermachine is een krachtig kopieerapparaat dat vele mogelijkheden biedt voor het printen, scannen en kopiëren op het moderne kantoor. Of je nu werkt in een klein kantoor, een groot bedrijf of instelling, deze geavanceerde Een Kyocera kopieermachine is een aanwinst voor je organisatie.
Een Kyocera kopieerapparaat is de spil in de communicatie voor je bedrijf. Met een en Kyocera Taskalfa kopieermachine kun je de onderstaande taken uitvoeren:


Kopiëren en printen:
De belangrijkste functie van een kopieermachine is natuurlijk het maken van kopieën en afdrukken. Met de Kyocera Taskalfa kun je snel en efficiënt printen en kopiëren in hoge kwaliteit. Print dubbelzijdig uit één of meerdere papierladen. De Taskalfa kopieermachine ondersteunt automatisch dubbelzijdig afdrukken en kopiëren. Dit bespaart niet alleen papier, maar ook kosten. Bovendien is het goed voor het milieu, omdat je minder papier verbruikt. Voor complexe afdruktaken is een Taksalfa uit te rusten met meerdere papierladen of bulk papierladen. Of je nu zwart-wit of kleuren documenten wilt afdrukken, De Taskalfa kan aan al je behoeften voldoen.


Scannen en digitaliseren:
De Taskalfa kopieermachine biedt uitgebreide scanmogelijkheden. Je kunt papieren documenten scannen en ze vervolgens opslaan in verschillende digitale formaten, zoals PDF, JPEG of TIFF. Dit maakt het gemakkelijk om documenten te archiveren, te delen via e-mail of op te slaan in cloudopslagdiensten. Met het optionele OCR scan module kun je tijdens het scannen automatische je document OCR-en en de ingescande tekst bewerkbaar maken in Word en aanpassen.


Documentbeheer:
Met de geavanceerde functies voor documentbeheer van de Kyocera Taskalfa kun je je workflow optimaliseren en tijd besparen. Het apparaat kan automatisch documenten sorteren, indexeren en opslaan in specifieke mappen op basis van vooraf ingestelde criteria. Hierdoor kun je snel specifieke documenten terugvinden wanneer je ze nodig hebt.


Papier afwerkopties:
Opties zoals automatische nieten, vouwen, sorteren, perforeren of boekjes maken is handig en kan ontzettend veel tijd besparen. Deze functies geven je de mogelijkheid om indrukwekkende en goed georganiseerde documenten te produceren, zonder veel extra tijd kwijt te zijn. Bij iedere Taskalfa kan een finisher bijbesteld worden. Optioneel zijn drie soorten finishers bij te bestellen, afhankelijk van de behoefte.


Beveiligingsfuncties:
Kyocera besteedt veel aandacht aan de beveiliging van de Taskalfa kopieermachines. Met functies zoals gebruikersauthenticatie, gegevenscodering en beveiligd printen kun je ervoor zorgen dat vertrouwelijke informatie beschermd blijft. Dit is vooral belangrijk in omgevingen waar privacy en gegevensbeveiliging van groot belang zijn.

Een Kyocera Taskalfa kopieermachine biedt een breed scala aan mogelijkheden om je documentbeheer te stroomlijnen, de productiviteit te verhogen en kosten te besparen.

Een kopieermachine kopen of leasen


Kyocera Taksalfa kopieermachines kun je kopen of leasen. Bij beide opties biedt Pro Office scherpe prijzen en tarieven aan. Bij koop is de machine je eigendom. Als je wilt leasen, dan is de machine eigendom van de leasemaatschappij en kun je de machine gebruiken tijdens de looptijd. Aan het einde van de looptijd kun je de machine overnemen tegen het restanttermijn of kiezen voor een nieuw leasecontract. 


Service contracten


Alle Kyocera Taskalfa kopieerapparaten worden met een all in service contract geleverd. Een servicecontract bied jou de garantie van lage afdrukprijzen, support en service op locatie, het leveren van supplies en onderdelen. Een servicecontract garandeert een werkende machine gedurende de looptijd van het contract, zonder extra kosten. Toners en andere supplies worden automatisch toegestuurd en je wordt volledig ontzorgd. Kyocera biedt twee soorten servicecontracten aan; KyoLife all in abonnementen en de ProRato printcontracten.


KyoLife all in contract


Bij een KyoLife contract betaal je een vaste lage prijs voor je zwart wit en kleurenafdrukken. Vooraf per kwartaal betaal je de afgenomen afdrukken. Print je achteraf meer, dan worden de extra gemaakte afdrukken naberekend en gefactureerd. Bij Pro Office factureren wij hetzelfde bedrag als de kosten voor een afdruk in het contract. Je betaald voor je meerafdrukken hetzelfde als de afdrukken in je contract. Met een KyoLife printcontract weet je precies waar je aan toe bent.


ProRato printcontract


Print je wel kleur, maar gebruik je weinig kleur, bijvoorbeeld bij het printen van facturen en andere documenten met weinig kleur? Dan is een Pro Rato contract ideaal voor jou. Bij ProRato wordt rekening gehouden met de hoeveelheid kleur die je gebruikt bij het printen. De ingebouwde tellers van de Taskalfa houden exact bij hoeveel kleur gebruikt wordt en je betaald per kleurpunt. Een kleurenafdruk is onderverdeeld in drie kleurpunten, waarbij full colour 3i kleurpunten is, een afdruk met gemiddelde bladdekking 2 kleurpunten en een document met weinig kleur 1 kleurpunt. Zo betaal je nooit teveel als je weinig kleur gebruikt.


Haal meer uit je Kyocera Taskalfa multifunctional


Iedere Kyocera Taskalfa multifunctional heeft het HYPAS™ platform aan boord waarmee je de werkprocessen in je organisatie nog efficiënter kunt maken. Kyocera biedt software die documentprocessen digitaliseert en automatiseert tot het verbeteren van de digitale veiligheid en productiviteit van uw organisatie.

Installeer slimme software en innovaties op het gebied van de cloud, beveiliging, mobiliteit en papierloos werken op je Taskalfa en integreer kopieermachine in de huidige werkprocessen. Verbeter processen met de volgende software oplossingen


Follow Me Printing

Follow Me Printing software zorgt voor het beheer van printers en multifunctionals, wachtrijen, gebruikers en aanverwante processen. Print veilig, volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), met follow me printing. Krijg pas toegang tot het kopieerapparaat of printer om te printen na authenticatie. Beheer en heb inzicht in printopdrachten, maak rapportages en stel regels in.
Haal je printopdrachten op, op iedere beschikbare machine, waar dan ook. Maak scanprocessen efficiënter en scan met één click naar bekende Cloud locaties en OCR in één handeling je PDF ’s zodat deze leesbaar zijn en de inhoud geknipt en geplakt worden. Maatwerk is mogelijk door documenten direct toe te voegen aan CRM of ERP software.

Lees meer over Printmanagement en Follow Me Printing op een Kyocera Taskalfa.


Digitalisering en scan workflow

Om een organisatie succesvol digitaal te laten werken moet er eerst structuur worden aangebracht in papieren en digitale documenten en standaardprocessen. Ongestructureerde processen zijn foutgevoelig en tijdrovend. Daarnaast zorgen ze voor een verhoogd risico op verlies van bedrijfskritische en privacygevoelige informatie.
Automatiseert documentworkflows door gescande en digitale documenten te verwerken en direct op te slaan op de juiste locatie. Dit kan door middel van barcode of zone herkenning of ingestelde locaties of hotfolders.
Maak het bewerken van PDF’s eenvoudiger door in één handeling vanaf de kopieermachine door Scan Extension Kit of een scanserver een PDF in één handeling te OCR-en. Een OCR PDF kan worden bewerkt doordat de tekst bewerkbaar is in Word of Excel. Dat betekend dat je kunt knippen, plakken en kopiëren uit de PDF en hoef je nooit meer iets over te typen.


Mobile- en cloud print

Het gebruik van mobiele apparaten en cloudopslag is niet meer weg te denken. Daarom levert Kyocera apps waarmee medewerkers direct, veilig, vanaf een smartphone of tablet kunnen printen en scannen naar een cloudomgeving. Het is ook mogelijk om met een MFP direct toegang te krijgen tot veelgebruikte cloudopslagomgevingen om direct vanuit te printen of naar te scannen. Printermanagement Iedere Kyocera Taskalfa wordt aangesloten op KYOCERA Fleet Services. Hiermee kan op afstand het beheer en service worden uitgevoerd en tonerlevering, configuratie en firmware-updates automatisch verzorgd. Dit scheelt tijd en voorkomt stilstand.


Printermanagement


Iedere Kyocera Taskalfa wordt aangesloten op KYOCERA Fleet Services. Hiermee kan op afstand het beheer en service worden uitgevoerd en tonerlevering, configuratie en firmware-updates automatisch verzorgd. Dit scheelt tijd en voorkomt stilstand.


Prijs aanvragen Kyocera multifunctional


Wil je een scherpe prijs of een scherpe leaseprijs ontvangen voor een Kyocera multifunctional? Bij ieder type kopieerapparaat zit een offerte aanvraagformulier. In dit formulier kun je de opties kiezen, de koopvorm, de abonnementsvorm en kun je eventuele inruil opgeven. Zodra wij het formulier hebben ontvangen, zullen wij snel een passende prijsopgave voor je maken en toesturen.


Heb je liever persoonlijk contact? Bel dan naar het nummer 085-0160140 of neem contact op via info@prooffice.nl voor een afspraak in onze showroom of bij jou op locatie.

Bel mij terug

Aanmelden nieuwsbrief

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen